Om oss

Malmö Proj AB är ett konsultföretag som startade 2016

Vi erbjuder tjänster inom projektledning, byggledning, entreprenadbesiktning och kontrollansvarig KA. Vi utför även termografering och underhållsplanering genom olika utbildningar och över 100 års yrkeserfarenhet har vi samlat på oss en ovärderlig kunskapsbank.

Hos oss finner ni

Gedigen kunskap

Bred erfarenhet

Förståelse för fastighets-
& bryggbranschen

Vi som utgör Malmö Proj AB anser att det är viktigt att ligga i framkanten och följa med i utvecklingen. Detta säkerställer vi genom att kontinuerligt hålla oss uppdaterade om vad som händer på marknaden, såväl som genom löpande certifiering/diplomering.

Malmö Proj AB har sin bas i Skåne men är verksamma i hela Sverige

Vårt arbete omfattar hela byggprojektet, från detaljplaner till färdigställande, i nära samarbete med beställaren. Vårt mål är att på ett strukturerat och kostnadseffektivt sätt uppfylla kundens mål och förväntningar, detta sker genom att vi ser till att budget hålls och att projektet flyter på samt håller rätt kvalitet. Vår ambition är att uppfylla era förväntningar, visioner och därmed skapa förtroende samt långsiktiga samarbeten.

Vi leder inte enbart projekteringen, vi upprättar även tidsplaner och kalkyler, upphandlar entreprenader och sköter myndighetskontakter. Den service vi tillhandahåller är alltid anpassad till de faktiska behoven. Ni som uppdragsgivare ska kunna känna trygghet i att vi leder ert projekt medan ni fokuserar på er kärnverksamhet.

Vi har även stor
erfarenhet inom
ROT-projekt.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om oss? Kontakta oss!

Våra tjänster

Vi kan hjälpa dig i processen med allt från utredning, projektledning, besiktning med mera av både hus och lägenheter. Vi erbjuder en komplett helhetslösning, och har ett stort nätverk av samarbetspartners.

Byggledning

Vi hjälper er att samordna arbete och resurserna på byggarbetsplatsen. Effektiv projekt ledning på byggarbetsplatsen sparar tid och ser till att arbetet i byggprojektet fungerar smidigt.

Entreprenadbesiktning

Som företag kan ni ha behov av att anlita en besiktningsman vid en rad olika tillfällen. Som beställare hos PROJAB får ni alltid besiktningsutlåtanden som är korrekta och följer juridiken i allmänna bestämmelser.

Fastighetsförädling

Vare sig det gäller ett hus eller en fastighet så bär det på en historia, detta ska tas tillvara på. Vi kan hjälpa dig i processen med allt från design, renovering till ombyggnation av både hus och lägenheter.